•  Housegard: Brannvern for hjem og virksomhet.

AVD brannslukker 6 l, LITHEX-6

Housegard 6 liter AVD brannslukker er egnet for bruk mot branner i litium-ion batterier og faste metaller. AVD brannslukkeren er testet og godkjent iht. EN3-7. AVD brannslukkeren er utviklet for høyeste ytelse og kvalitet. AVD brannslukkeren har 5 års holdbarhet.


SKU 600228
Produktbeskrivning

Slukker branner i litium-ion batterier og faste metaller

FUNKSJON

AVD kjøler først ned brannen, deretter dannes det en hinne over brannoverflaten som begrenser tilførselen av oksygen slik at brannen ikke starter opp igjen. AVD har meget god vertikal vedheft som også gir vertikal kjøling, andre flytende slokkemidler har ikke den samme vertikale kjøleeffekten, slukkevæsken renner raskt bort, som gir lite kjøleeffekt. AVD er en blanding av vann og vermikulitt, som også har god slukkeeffekt på branner med høye temperaturer på over 1000°C, noe vanskelige branner i litium-ion batterier og metallbranner.

AVD er en meget god termisk isolator. AVD isolerer de intakte cellene i batteriet fra de brennende cellene og hindrer overoppheting og brannpropagering i batteriet. Spredning av brannen i batteriet som er forårsaket av overoppheting fra celle til celle, stoppes raskt og effektivt. De unike egenskapene til AVD gjør at det også kan brukes på flere områder innen brannbegrensning. Brannbegrensningstester med AVD på bilbranner og bygningsbranner er effektivt. AVD er det eneste slukkemiddelet på markedet som har gjennomgått en uavhengig tredjepartstest for slukking av branner i litium-ion batterier.

BRUKSOMRÅDER

Industri, butikkvirksomhet, offentlig sektor, mekanisk verksted, boliger, varehus, flyplasser, havner, resirkuleringsstasjoner, sykehus, batteriinnsamling etc.

Teknisk specifikation
More Information
FargeRød