•  Housegard: Brannvern for hjem og virksomhet.

BRANNVERN FOR FORETAK, BOENHETER I BOLIGHUS OG ORGANISASJONER
Housegard tilbyr et bredt sortiment av brannsikkerhetsutstyr som passer for både foretak, sameie, utleiere og andre profesjonelle miljøer. Hos oss er tilpasning og bærekraft alltid i fokus. For å sikre best mulig ytelse i våre produkter arbeider vi utelukkende med komponenter av høyeste kvalitet og sikkerhet.
Både små og store aktører kan kjenne seg trygge med oss – vi tilbyr full support og vår taktiske forankring i Skandinavia gjør det mulig å levere raskt og pålitelig. Samtlige produkter i vårt sortiment er testet og godkjente..

Brannsikring i boligselskaper

I henhold til loven er det styret i boligselskapet som har ansvaret for helse-, miljø- og sikkerhets-arbeidet. Det innebærer blant annet oversikt over brannsikkerhet for bygningen, kartlegge mulige brannrisikoer i bygningen, gjøre planer og tiltak som hindrer og begrenser konsekvenser av brann, samt informere beboere om branninstrukser og brannøvelser.

Branner i litium-ionbatterier og slukkemiddelet AVD

Slukkemiddelet AVD har siden det ble lansert blitt lagt mere til og er en viktig del av Housegards proffsortiment. Ved å kvele litium-ionbatteribranner og stoppe brannspredningen har AVDs unike egenskaper blitt en banebrytende nyhet i den nordiske brannsikkerhetsbransjen.

Rett slukker
på rett plass

Brannslukkere fylles med ulike typer av slukkemiddel - for eksempel pulver, vann eller AVD – noe som gjør dem tilpassede for ulike typer av branner. Valget av slukkemiddel bestemmes i stor grad utifra hva slags virksomhet som utføres på stedet, og hvilke typer av branner som kan oppstå.

Vi vil oppfordre til å plassere rett slukkere på rett plass. Med det mener vi at alle offentlige miljøer i Norge der det i dag henger en skumslukker som inneholder PFAS bør man revurdere og sikre slukkebehovet i hvert enkelt miljø.

Vi hjelper deg med å velge rett brannvern

Vi vet hvor mye et høyt servicenivå underletter for våre kunder og vi streber alltid etter å gjøre våre forretningsforbindelser sterkere.

Lurer du på hvilket brannvern som gjelder på din arbeidsplass? Eller har du spørsmål vedrørende våre produkter?

Du er alltid velkommen til å kontakte oss – enten våre proff-selgere, eller vår kundeservice info@gpbmnordic.no som kan koble deg til rett person.

Markedets høyeste slokkeeffekt

Brannsikre arbeidplassen din