•  Housegard: Brannvern for hjem og virksomhet.

Note Startkit - Røykvarsler & HUB

Note Startkit inneholder alt du trenger for å kunne kople røykvarsleren sammen med din mobiltelefon. Last ned Housegard Note-appen, kople huben inn i et el-uttak, følg anvisningene og stegene ifølge appen. Bygg ut ditt system med flere røykvarslere og temperaturvarslere fra Housegard Note. 

  • Batteri: 1,5V AA/LR6 x 2 
  • Test- og pausefunksjon
  • Radiorekkevidde: 50 m
  • Innebygd temperatursensor for trådløs seriekopling
  • Kan koples sammen med opp til 50 stk i det samme systemet
  • Røykvarsleren reagerar på røyk, varme samt rask temperaturøkning

SKU 621033
Produktbeskrivning

Housegard Note

Smarte varslere med app beskytter hjemmet på avstand

Prinsippet bygger på at du kopler sammen dine røykvarslere i et system slik at alle varsler samtidig hvis det oppdages røyk. På den måten hører du alarmen uansett hvor i hjemmet brannen starter. Sjansen øker også for at alle i hjemmet våkner raskt hvis en brann starter om natten. Alle i familien kan være innloggede samtidig og du kan ha flere oppkoplede systemer i appen, som f.eks. hjemme og hytta.

Housegard Note for Android og iOS kan lastes ned gratis via Google Play og App Store. Installasjonen er enkel og tar bare noen minutter. Housegard Note er et system med en smart røykvarsler og temperaturvarsler som forbedrer ditt hjems sikkerhet. Housegard Note varsler deg om brann også når du ikke er hjemme via appen som du laster ned til din mobil. Når en brann bryter ut og alarmen utløses, sender røykvarsleren et varsel i realtid til din smarttelefon. På den måten kan du ta nødvendige grep selv når du ikke er hjemme.

Varsler en varsler alle!

Prinsippet bygger på at du kopler sammen dine røykvarslere i et system slik at alle varsler samtidig hvis det oppdages røyk. På den måten hører du alarmen uansett hvor i hjemmet brannen starter. Sjansen øker også for at alle i hjemmet våkner raskt hvis en brann starter om natten.

Teknisk specifikation
More Information
FargeHvit
Temperaturområde0 °C till +40 °C
DeteksjonsprinsippOptisk kammer
EAN7320896210332
DetektererRøyk, Høy temperatur
PausefunksjonJa
TestfunksjonJa
Sendningsfrekvens868MHz
Alarmsignal85 dB / 3 meter
StrømkildeBatteri
SeriekoblingsbarJa
Max. antall i system50 st
Batteri inkludertJa
Batteri1.5V AA/LR6 x 2
BatterilevetidOpptil 1 år
GodkjenningerCE, EN 14604, RED
Bruksområde Campingvogn / Bobil, Bolig, Hytte, Kontor