•  Housegard: Brannvern for hjem og virksomhet.
OM HOUSEGARD

Brannsikkerhet siden 1991

Siden 1991 har Housegard utviklet produkter innen brannsikkerhet. Med en produktportefølje i stadig utvikling tilbyr vi brannsikkerhet for alle hjem og behov.

Vi brannsikrer Norge

Vårt oppdrag fortsetter helt til den dagen brann ikke lengre skaper uro og ødeleggelser. Fram til da kommer vi fortsette å ta fram, utvikle og kvalitetssikre produkter som virkelig gjør en forskjell.

Millioner av røykvarslere og brannslokkere

Housegard er i dag det ledende varemerket innen retail på det nordiske markedet. Siden starten har vi solgt mer enn 2,5 millioner brannslokkere og 4 millioner røykvarslere.

Ansvar hele veien

Vi følger nøye med på våre produkter hele veien fra fabrikk til butikk. Som minimumnivå følger vi alltid lover, normer og kontraktskrav. Produktene kontrolleres før avreise, går igjennom mottakskontroll når de ankommer vårt nordiske hovedlager, og utover det gjør vi løpende kvalitets- og fabrikkskontroller.

VISJON

Å gjøre brannsikkerhet enkelt og lett tilgjengelig for alle mennesker.

Finn butikk

I dag fins Housegards produkter i flere butikker rundt om i Norge.


Service på brannslokkere

Hvis du trenger service på din brannslokker så skal du oppsøke en sertifisert servicepartner.


FAQ

Finn svar på de vanligste spørsmålene vi får om brannsikkerhet.


En følelse av ro

Sikkerhet handler ikke kun om en måte å bli varslet på eller å kunne slukke en brann. Det gir deg også en god følelse av å være forberedt. At du har gjort alt for å gjøre hjemmet sikrere. En ekte følelse av ro.

Har du spørsmål?

Vi er her for å hjelpe deg til en tryggere hverdag. Har du spørsmål om brannvern, en vare du har kjøpt eller noe annet du lurer på så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på info@housegard.com. Vil du bli forhandler av våre produkter så finner du all informasjon du trenger på www.gpbmnordic.no.