•  Housegard: Brannvern for hjem og virksomhet.

Brannsikkerhetsguiden

Å være bevisst om at en brann kan bryte ut i hjemmet, og å være forberedt på det, er en bra begynnelse på en effektiv brannberedskap. Alt for ofte nedprioriteres brannsikkerhet i norske hjem, og hvert år rammes alt for mange av brannskader som kunne vært unngått. Housegard har utviklet brannsikkerhetsprodukter siden 1991. Med over 30 års erfaring i bransjen, tilbyr vi den informasjonen og de produktene du trenger for å brannsikre ditt hjem på beste måte.

REDUSERE RISIKOEN FOR BRANN I HJEMMET DITT

Brannsikkerhet dreier seg ikke bare om røykvarslere, brannslukkere og branntepper. Minst like viktig er det å forebygge at brann ikke oppstår gjennom enkle tiltak i hjemmet.


OM ULYKKEN INNTREFFER

Man kan redusere risikoen for brann, men aldri sikre seg 100% mot at brann oppstår. Begynner det å brenne, er det viktig at alle i boligen vet hvorledes de skal agere.


VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR

Her finner du svar på spørsmål stilt rundt brannsikkerhet og brannvern.Finn riktig brannvern for:


Godt å vite om:

Har du spørsmål?

Vi er her for å hjelpe deg til en tryggere hverdag. Har du spørsmål om brannvern, en vare du har kjøpt eller noe annet du lurer på så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på info@housegard.com. Vil du bli forhandler av våre produkter så finner du all informasjon du trenger på www.gpbmnordic.no.