•  Housegard: Brannvern for hjem og virksomhet.

Pebble er Housegards røykvarsler-serie,
laget for det nordiske hjemmet.

Fire røykvarslere med flere ulike funksjoner for at du skal finne den som passer akkurat ditt hjem.
En unik, fin røykvarsler som er designet av industridesigner Lars Wettre med inspirasjon fra naturen for å gå i ett med hjemmet


"Bryter med det tradisjonelle"

Med inspirasjon fra naturen tar industridesigner Lars Wettre avstand fra den klassiske, sirkulære formen for å skape en røykvarsler med et mykt og estetisk tiltalende uttrykk som passer inn i interiøret.

Pebble Link

Varsler én, varsler alle! På den måten blir du varslet raskt uansett hvor brannen har startet. Koble sammen opptil 12 enheter trådløst via 868 MHz. Pebble Link har et litiumbatteri med 10 års livslengde, som innebærer at du aldri behøver bytte batteri før det er på tide å bytte ut hele røykvarsleren. Støvhetten beskytter detektoren under ombygging og renovering.

Pebble 10

Pebble 10 har et forseglet litiumbatteri som varer hele røykvarslerens 10-årige levetid, enda en sikkerhetsfaktor ettersom du aldri trenger å tenke på å bytte batteri.

Pebble Mini

Liten og lettplassert røykvarsler på bare 48 mm. Varsleren har 5-års batteri og er utrustet med en pauseknapp som hysjer varsleren dersom en uønsket alarm skulle oppstå.

Pebble

Hosegard Pebble er enkel å teste og vedlikeholde. Varsleren inkluderer et batteri som varer opptil 1 år, og varsleren gir en indikasjon på når det er på tide å bytte batteri.

Enkel montering.

Alle røykvarslerne bortsett fra Pebble kommer med 3M-teip for enkel og rask installasjon i taket.

Sammenlign produktene

Hvilken røykvarsler

passer best i ditt hjem?