•  Housegard: Brannvern for hjem og virksomhet.

Vi ombruker brannslukkere

Brannslukkere som etter 10 år skal byttes ut kan nå få et lengre liv, og få en ny sjanse til å redde liv og verdier i en brannsituasjon. I tillegg kan dem redusere den negative miljøpåvirkningen. Utgåtte slukkere tømmes, inspiseres, refylles, får nye originaldeler og trykksettes på nytt – dermed kan de yte med samme standard og kvalitet som en ny brannslukker.

Like sikker for deg som for miljøet

Brannsikkerhet er livsviktig, men det er også miljøet. Gjennom å velge en ombrukt brannslukker bidrar du til å minske forbruket av råmaterialer og dermed den negative miljøpåvirkningen. Hver ombrukte enhet bevarer ressurser og minsker avfallet. Gjør en forskjell for deg og planeten gjennom å gjøre et bevisst valg i dag.

HVA ER REUSE?

Vårt ReUse-prosjekt innebærer at vi samler inn utdaterte brannslukkere og utfører service i henhold til standardkrav. Dette innebærer at slukkerne får en lengre levetid og får ny sjanse til å kunne yte i en nødsituasjon. Etter servisering er brannslukkeren i like bra teknisk stand som en ny brannslukker.

HVORDAN BLIR EN OMBRUKT SLUKKER
LIKE GOD SOM NY?

All service og vedlikehold utfører vi i henhold til NS 3910. Derfor gjør vi en nøye inspeksjon og utvelgelse av utgåtte brannslukkere som kommer inn for å sikre at slukkere som skal ombrukes holder høy standard. Servicen innebærer blant annet tømming av pulver, rengjøring, inspeksjon, bytte av originaldeler, refyll av pulver, trykksetting og kontroll av vekt og eventuelle lekkasjer. Serviceprosessen som vi utfører skal gjøre brannslukkerne klare til å beskytte deg og hjemmet ditt i 10 år til. Selv om visse slukkere har en skavank eller to trenger du ikke være i tvil om at kvaliteten er som en ny.

HVORFOR VELGE EN REUSE?

Å ombruke istedenfor å kaste minsker avfallsmengdene. Ved å kjøpe en ReUse-brannslukker kan du hjelpe til med å minske belastningen på jordens resurser, og gjøre at levetiden på brannslukkeren forlenges.

Hvorfor utseendet kan variere

Ettersom vi tar inn alle våre eldre brannslukningsapparat-modeller kommer ReUse-slukkerne til å variere i utseendet, men leveres med samme kvalitet som en ny. Når du kjøper en ReUse får du la deg selv bli overrasket – det er fortsatt innholdet i sylinderen som teller når det gjelder brannslukningsapparat!


Ved å ombruke slukkepulveret kan vi spare 1800 tonn pulver

Gjør klimaavtrykket mindre med ombrukte brannslukkere! Sammenligning med produksjon av nye brannslukkere, spares det hvert år:


Gjør miljøet en tjeneste og velg en ombrukt brannslukker

Har du spørsmål?

Vi er her for å hjelpe deg til en tryggere hverdag. Har du spørsmål om brannvern, hvor du kan kjøpe våre produkter, en vare du har kjøpt eller noe annet du lurer på så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på info@housegard.com. Vil du bli forhandler av våre produkter så finner du all informasjon du trenger på www.gpbmnordic.no.